Alina Zlati. O Sigheteancă oarecare. Devenită Clujeancă. A terminat psihologia. A fondat o organizație nonprofit (Open Minds). Dar de ce? Din pasiune? Din devotament? Poate si asta... Dar mai presus de toate, din convingerea că viața persoanelor ce se confruntă cu tulburări mentale este dominată nu atât de simptomele acestor tulburări, cât de inegalitatea de șanse la care sunt expuși.

Fie ele mici sau mari, zilele sunt presărate cu injustiții. Și deci, haideți! Haideți să susținem una din inițiativele propuse de Open Minds. Votați proiectul 300 mp ecocivism, proiect înscris în competiția Idei din Țara lui Andrei: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-300-mp-ecocivism-id-1108-cmsid-65.

De ce să votați? Cu fiecare vot al vostru, cresc șansele ca proiectul să se finanțeze. De ce acest proiect? 300 mp ecocivism reprezintă o soluție inedită, la răspântia dintre spațiile verzi neutilizate și spiritul civic nevalorificat. Inițiatorii își propun să revitalizeze curțile interioare adiacente pavilioanelor psihiatrice 2, 4 și 5 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, prin construirea de paturi de legume.

Mai mult, își propun să valorifice spiritul civic al persoanelor ce se confruntă cu tulburări mentale prin angrenarea acestora în întreținerea acestor paturi de legume – urmând ca 60% din producția anuală să fie donată bucătăriei spitalului care deservește toate secțiile (e.g. oncologie, cardiologie, pediatrie).

Puteți sustine acest proiect, votându-l pe taraluiandrei.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și