Miercuri, 01 august a.c., în jurul orelor 01:40, jandarmii au fost solicitaţi să aplaneze un scandal provocat de către un cetăţean din Baia Mare în vârstă de 36 de ani, în faţa unui local public situat pe strada Al. Odobescu iar în jurul orelor 14:00, în Parcul Mara, jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională unui tânăr de 19 ani din Baia Mare, care aflându-se în parc, pe spaţiul verde, adresa înjurii şi făcea gesturi obscene, fapt ce a atras indignarea cetăţenilor aflaţi în zonă, ulterior acesta refuzând să dea date privind stabilirea identităţii sale.

De asemenea, tot în prima zi a lunii august, jandarmii băimăreni au identificat două femei care atrăgeau persoane, în locuri publice, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale contra unor sume de bani. Şi femeilor în cauză li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale conform legii.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și