Operaţia a durat 40 de minute, iar Bute va fi nevoit să poarte un aparat ghipsat timp de şase săptămâni, recuperarea sa fiind estimată să dureze între patru şi şase luni.
Operaţia a decurs foarte bine, mă simt bine şi le mulţumesc tuturor românilor pentru încurajările transmise, a afirmat Bute.
Sa accidentat la mâna stângă în timpul unui antrenament susţinut pe 1 mai, iar din această cauză meciul său cu canadianul Jean Pascal, în limitele categoriei semigrea, a fost amânat, iar gala programată pe 25 mai, la Centre Bell din Montreal, anulată.
Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, are în palmares 31 de victorii (24 prin KO) şi o înfrângere la profesionişti, iar Jean Pascal, fost campion mondial WBC la semigrea, a obţinut 27 de victorii (16 prin KO), a pierdut de două ori şi a încheiat un meci la egalitate.
Pascal nu-l aşteaptă!
Vestea accidentării lui Lucian Bute nu i-a picat prea bine canadianului Jean Pascal, care doreşte acum să găsească un nou adversar cât mai rapid posibil, nefiind dispus să aştepte până ce boxerul român se va reface.
Ar fi extrem de nefast pentru restul carierei mele dacă l-aş aştepta pe Lucian Bute până în luna decembrie., şi ar fi nefast pentru mine să nu boxez decât de două ori în trei ani. În prezent sunt în vârf de formă, în vârful carierei mele.
Doresc să boxez pe 8 iunie, indiferent dacă va fi un meci pentru titlul mondial sau nu, a declarat Pascal.
Pugilistul canadian a explicat, totodată, că a acceptat să lupte împotriva lui Bute pentru a salva grupul condus de impresarul Yvon Michel, precum şi pentru a le face pe plac fanilor. Aveam deja o înţelegere semnată cu Chad Dawson.
Am încercat să fac pe bunul samaritean, iar acest lucru s-a întors împotriva mea. Consider acest lucru regretabil, a adăugat boxerul canadian.


Preluare: ziarulevenimentul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și