Ingrediente

1 pachet de biscuiti graham (45o grame)

crema de vanilie (200 de grame. Poti folosi crema de vanilie la plic sau o poti prepara acasa, dar in acest caz va trebui sa folosesti aragazul)

1 litru lapte

220 grame frisca

Pentru glazura:

3 linguri cacao

300 grame zahar pudra

3 linguri unt

3 linguri lapte caldut

Mod de preparare

Crema: Amesteca praful de vanilie si laptele cu mixerul pana cand obtii crema. In crema de vanilie adauga si frisca.

Glazura: amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza si compozitia are o textura fina. Daca vrei ca stratul de glazura sa fie mai gros poti sa mai adaugi zahar pudra.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt pune un strat de biscuiti graham, apoi pune jumatate din cantitatea din crema de vanilie. Peste stratul de crema pune urmatorul strat de biscuiti, pune restul cremei si inca un strat de biscuiti.

Ultimul strat va fi cel de glazura de ciocolata.

Pune prajitura ecler la rece, cel putin 8 ore inainte de a o servi.


Preluare: kfetele.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și