Ingrediente:

1 vanata potrivitaƒ
200 g crema de branza
200 g branza de capra
1 legatura busuioc
50 g muguri de pin
500 g rosii coapte
1 catel de usturoi
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

1. Taie fasii subtiri de vanata, unge-le cu ulei si rumeneste-le pe gratarul incins.
2. Taie felii jumatate din branza de capra, iar pe restul sfaram-o cu o fruculita si incorporeaz-o in crema de branza.
3. Taie marunt busuiocul si adauga-l in crema de branza, adauga sare si piper dupa gust. Daca amestecul de branza este prea solid, toarna treptat smantana, cat sa obtii un amestec potrivit de moale, dar care sa nu curga.
4. Incinge intr-o tigaie o lingura cu ulei impreuna cu usturoiul, apoi adauga rosiile date pe razatoare. lasa sa dea cateva clocote, pana sosul ajunge la consistenta dorita.
5. Pune cate o lingura cu branza pe fiecare felie de vanata, ruleaza si asaza pe un platou. Pune deasupra cate o lingura cu sos de rosii, felii de branza de capra si muguri de pin trasi in tigaie.


Preluare: Yahoo.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și