Cântărețul Puya a fost prins de polițiștii de la Rutieră în timp ce era drogat și conducea un scuter pe o șosea din București.

Artistul a fost transportat la INML, după ce drugtestul inițial făcut de polițiștii de la Rutieră a indicat consumul de cocaină. Astfel, lui Puya i s-a întocmit un dosar penal, potrivit g4media.ro.

Dragoș Gărdescu, alias Puya, a fost oprit, miercuri, în jurul prânzului, de un echipaj care supraveghea traficul în zona Dorobanți.

Polițiștii i-au făcut semn lui Puya să tragă pe dreapta și l-au testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a fost zero, agenții i-ar fi cerut artistului să fie testat și pentru consum de droguri.

După ce a fost testat cu aparatul DrugTest, acesta a indicat un rezultat pozitiv la cocaină., Puya a fost luat cu mașina Poliției și dus la INML pentru analize, după care a fost dus, în continuare, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră, pentru a fi audiat în dosarul penal care tocmai ce fusese deschis pe numele lui, fiindu-i reținut în același timp și permisul de conducere.


Preluare: playtech.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și