Surse politice spun ca lipsa de comunicare si conflictele tot mai dese au facut obiectul unor discutii la Bucuresti si ca vina e data pe degringolada existenta in cadrul filialei PNL, unde exista un razboi deschis pentru sefie si unde nu s-au putut organiza alegeri interne din cauza acuzatiilor privind fraudarea votului intern.

Problemele aparute in cadrul uniunii, la nivel judetean, vor fi readuse in prim-plan la finele acestei saptamani, cand liderii organizatiilor judetene PNL, PSD si PC se vor afla la Constanta, unde se va derula o reuniune politica a USL.

USL Maramures nu traverseaza cea mai buna perioada. Daca in urma cu un an presedintii filialelor judetene se aratau increzatori in alianta formata, in acest moment divergentele interne si lipsa de comunicare dintre partide a creat o ruptura care se vede in actul administrativ, Maramuresul nereusind sa atraga fonduri suficiente pentru infrastructura si proiecte noi de investitii.

Contactat de eMaramures pentru un punct de vedere legat de conflictele din interiorul USL Maramures, presedintele organizatiei judetene a PSD, Gabriel Zetea, a recunoscut existenta unor tensiuni, precum si faptul ca se incearca o rezolvare a situatiei.

Citeste articolul intreg pe eMaramures.ro (VIDEO)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și