Dacă DNA-ul te-a trimis în judecată pentru abuz în serviciu, atunci înseamnă că numele tău sigur este Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă presa națională te acuză că în tinerețe ai furat din Parcometre în Franța, s-ar putea ca numele tău să fie Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ești suspectat că deții prin interpuși o herghelie în Sighet, atunci probabil că ești Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă la TV Sighet ești lăudat zilnic mai ceva decât era lăudat Ceaușescu în vremurile de tristă amintire, atunci sigur vorbim de Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă în urma afacerii „Parcometrele” ești acuzat că ai adus un prejudiciu de peste 7 miliarde în lei vechi, s-ar putea că vorbim de Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă cel mai bun afiș electoral ar fi cel în care apari tu cu un parcometru lângă, s-ar putea că ești Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă porecla ta în oraș este TIR-istul, s-ar putea să fie vorba despre Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă deții prin firma nevestei tale o flotă întreagă de TIR-uri și multe alte averi nedescoperite prin țară și străinătate, s-ar putea să te numești Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă acum zece ani aveai un Peugeot vechi și ruginit și părul îți era plin de ulei pentru că vindeai plăcinte în Cuza Vodă, s-ar putea ca numele tău să fie Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă în mandatul tău s-a dublat prețul la apă, atunci s-ar putea ca numele tău să fie Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ai făcut-o pe doamna Cornelia Negruț deputat și nimeni nu a mai auzit de ea de la alegeri încoace, s-ar putea că te numești Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă îți place vânătoarea și ești bănuit că deții două domenii de vânătoare private prin interpuși la Budești și la Bârsana, atunci poate că vorbim despre Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ești atât de zgârcit încât ți-ai plătit avocații din procesul „Parcometrele” din banii sighetenilor, conform DNA, s-ar putea să fie vorba despre Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ai renovat în bătaie de joc Căminul de bătrâni din Sighet acum câțiva ani și te-ai îmbogățit și din asta, s-ar putea să te cheme Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă orașul vorbește că tu ești de fapt proprietarul la Brick Cafe și nu altul, posibil să vorbim despre Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ai nenorocit Spitalul municipal Sighet numindu-l pe Alexandru Oros în funcția de Director doar pentru că execută întocmai ce îi spui, numele tău ar putea fi Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă urăști spațiile verzi din Sighet și ai tăiat copaci din parcuri, atunci numele tău sigur este Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă DNA-ul ți-a pus parte din avere sub sechestru în dosarul „Parcometrele”, sigur vorbim de Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă doar pe o singură armă de vânătoare ai dat 8.000 de euro, atunci ți se potrivește numele de Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ai reușit să ajungi vedetă în presa internațională și să ruinezi imaginea Sighetului în lume prin acțiunea hingherilor subordonați ție, s-ar putea că numele tău este Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ai apărut vedetă în emisiunea „Dosarul zilei” a lui Silviu Mănăstire, numele tău sigur este Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ai băut palincă cu Crin Anonescu la Baia Mare că la Sighet nu ai fost în stare să îl aduci în campanie, atunci într-adevăr vorbim de Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă l-ai dat afară în mod abuziv pe doctorul Ștefanca Vasile din funcția de Director al Spitalului Sighet și acesta te-a dat în judecată și a câștigat, Sighetul suferind un prejudiciu de aproximativ 1,4 miliarde de lei vechi, atunci vorbim de Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă încerci să transformi întregul oraș într-un SRL personal cu ajutorul acoliților tăi, s-ar putea să vorbim despre Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă sensul giratoriu din față de la Pompieri și mutarea statuii Soldatului necunoscut au costat aprox. 10 miliarde în lei vechi, atunci s-ar putea ca aprobările să le fi dat Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă l-ai pus director la „Urbana” pe apropiatul tău Ioan Șuștic care să îți dirijeze ție banii din lucrările publice, s-ar putea să te numești Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă în mandatul tău Ioan Șuștic încasează ca director 5.000 de lei de la Urbana și, în același timp, încă 3.600 de lei de la firma falimentară MaraNord, atunci numele tău este Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă propriul Consiliu local a fost de acord ca DNA-ul să îți pună sub sechestru averea, ești într-adevăr Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă l-ai numit pe Daniel Dragomir din cârciumar direct în funcția de șef serviciu iluminat public la „Urbana” pe un salariu nesimțit de peste 3.600 lei / lună, atunci s-ar putea că numele tău este Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă în timpul mandatului tău de Primar prietenul tău Alexandru Oros a reușit din funcția de Director al Spitalului Sighet „performanța” să ia o amendă de 400 milioane de lei vechi pentru că avea angajați la negru, atunci înseamnă că ți se potrivește numele de GHEORGHE Ovidiu Nemeș.

Dacă ți-ai pus cățeii să atace jurnaliștii și să îi amenințe dacă au curajul să filmeze în apropiere de Herghelia despre care se presupune că ți-ar aparține, atunci numele tău s-ar putea să fie Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ai dărâmat fosta fântână arteziană din Parcul central și ai înlocuit-o cu un platou cu asfalt de proastă calitate doar ca să ai unde îți face campanie electorală, atunci numele tău ar putea fi Gheorghe Ovidiu Nemeș.

Dacă ai fost în stare să dai jos un corp de iluminat public și să lași două blocuri în beznă doar pentru a te răzbuna pe Iuga, atunci s-ar putea să fii un neam de traistă, mămăligar șef și TIR-ist, iar numele de GHEORGHE să ți se potrivească la fix.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și