Consiliul a luat în discutia acest subiect ca urmare a unei sesizări a Ministerului Interne, în care se spune că a fost înregistrată „o creștere neobișnuită a numărului de cazuri grave de copii sau adolescenți electrocutați ca urmare a faptului că s-au urcat pe garniturile de tren”, scrie paginademedia.ro

Consiliul a decis să adauge chiar astăzi subiectul pe ordinea de zi a ședinței. „ Dat fiind impactul social neașteptat al spotului, m-am gândit dacă nu ar fi corect să-l analizăm de astăzi după ce parcurgeți textul sesizării”, a declarat Laura Georgescu în ședința de astăzi.

VOTUL. Decizia de intrare în legalitate, care echivalează cu interzicerea spotului în forma actuală, a primit nouă voturi pentru (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Alexandru Jucan, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea) și unul împotrivă, din partea lui Christian Mititelu.

Viorel Vasile Buda, membru CNA – Eu voi vota să scoatem acest spot de pe TV, numai că el va rămâne în continuare pe internet, iar cei care se urcă pe tren, se uită pe telefoane, pe tabletele la care se face reclamă, și nu prea au treabă cu televizorul. Să nu credeți că ăia care se urcă pe vagoane se uită la Antena 1.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și