Unii încă își imaginează că România este locul în care pot să-și permită orice.

Acum există două variante posibile - fie englezul practică o escrocherie și ia banii credulilor degeaba, fie își are aranjate apele prin România și a mituit pe unde trebuie în cadrul companiei naționale Romsilva. A doua variantă pare mai plauzibilă, pentru că România este țara tuturor posibilităților, nu-i așa?

Mulțumim domnului Vasile Vlașin care ne-a semnalat acest subiect. Tot acesta ne-a mai anunțat că a „transmis o Notă către Ambasada Regatului Unit pentru a evita situațiile în care cetățeni britanici să fie `momiți` de indivizi dubioși, la vânătoare de urși, pe bani mărunți, în România”.

Costurile pentru o astfel de vânătoare se ridică la peste 16.000 euro pentru fiecare urs împușcat, conform tarifelor practicate și publicate pe siteul oficial al Romsilva.

Mai jos aveți textul integral în engleză al reclamei în cauză:

Hunting Offer For Brown Bear In Romania. Only 4500 Euro For A 550 CIC Points Brown Bear In October 2013. Guaranteed. The price includes: full board accommodation in a quality lodgement, transportation from/to the airport, insurance and hunting permits. No Trophy Fee.

One In A Life Time Opportunity.

Please Contact By Email At: contact@huntingandsportingltd.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și