Regele romilor ortodocşi, Dan Stănescu, îşi mărita sâmbătă fiica cea mică. Nunta Prinţesei Lucy Cristina va avea loc la Castelul de Aramă din Costeşti. La petrecere vor fi prezenţi 600 de invitaţi care vor dansa pe muzica lui Adi Minune, Loredana Groza, Daniela Gyorfi sau Cătălin Crişan. Zestrea pe care o va primi mireasa este impresionantă, un milion de euro, potrivit România TV.

După ce şi-a aşezat la casele lor doi din cei patru copii, regele Dan Stănescu o ia de la capăt. Prinţesa Cristina, fiica cea mică, în vârstă de 16 ani, se mărită. Fata a avut patru pretendenţi şi, după ce familiile au negociat, a fost ales Daniel Miuţescu, unul din cei mai bogaţi ţigani din România. Naşul este patronul unui lanţ de farmacii.

Până la marele eveniment, fata a fost băgată într-un program de austeritate mai ceva decât călugăriţele. Umbla însoţită fie de rude, fie de oameni de încredere ai regelui Stănescu şi nu a avut voie să piardă vremea pe internet sau pe vreo reţea de socializare. Familia va oferi miresei zestre de un milion de euro. Pentru petrecere s-au tăiat 10 porci şi 35 purceluşi. Evenimenul va fi prezentat de Nicoleta Luciu şi nume mari din muzica românească vor întreţine atmosfera.

Sora mai mare a Cristinei, Ancuţa, s-a cununat în vara anului 2009. Printre darurile primite de miri s-au numărat piese de mobilier Armani, comandate direct de la Paris, dar şi 300 de rochii pe comandă pentru tânără. O salbă de galbeni până în pământ a acoperit rochia de mireasă, în timp ce mirele avea la butonieră o bancnotă de o sută de euro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și