Mod de preparare Salam de biscuiti cu portocale

Biscuitii se sfarama cu mana si se pun intr-un bol mai mare. Se adauga scortisoara, zaharul vanilat si coaja de portocala (rasa ).
Zaharul si apa (70 ml) se pun pe foc. Se lasa sa fiarba cca min apoi se adauga margarina . Se amesteca si se lasa sa se racesca cateva momente.

Peste biscuiti adaugam siropul format mai sus si amestecam usor.
Compozitia formata se pune pe folie alimentara si rulam strans.
Ruloul format se pune pe o tava si se introduce la frigider pentru minim 3-4 ore, se indeparteaza folia si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Se portioneaza dupa preferinta si se serveste ca desert alaturi de cafea sau ceai.

Pofta Buna!


Preluare: bucataria-romaneasca.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și