Karine Valnais Gombeau, o pariziancă de 42 de ani, se afla în apropiere de gara Grand Central din Manhattan, când l-a văzut pe bărbat, cu o bonetă înfundată peste urechi, căutând prin pubele, a relatat duminică cotidianul New York Post.

Ea tocmai ieșea dintr-o pizzerie împreună cu soțul și cu fiul lor de 15 ani și i-a oferit "cerșetorului" ceea ce rămăsese din pizza lor pantagruelică.

Deși surprins, Richard Gere (64 de ani) nici măcar nu a clipit, ci doar a întrebat-o ce se află în punga pe care ea i-o întindea.

"Am încercat să-i explic în engleză, dar mi-a ieșit pe jumătate în franceză. I-am spus că sunt dezolată, dar pizza este rece", a povestit ea ulterior cotidianului. "El mi-a răspuns: ?Mulțumesc mult, Dumnezeu să vă binecuvânteze !"

Tânăra femeie a plecat fără să știe cui îi dăduse ea pizza, participând fără voia ei la turnarea unui nou film cu Richard Gere, "Time out of Mind".

A descoperit însă aceasta după două zile, când New York Post i-a publicat fotografia.

"A fost ceva de poveste, este incredibil că așa ceva ți se poate întâmpla !", a declarat ea, adăugând: "Cred că el este foarte frumos, chiar la vârsta pe care o are".

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și