"Nimeni nu bănuia că se vor înscrie atâtea goluri, începutul de meci a fost nebun. Defensiva României s-a deschis ca un şvaiţer elveţian. Defensiva României a fost călcâiul lui Achile al echipei lui Piţurcă. Grecia a marcat de trei ori, ceea ce nu reuşise nici cu Liechtenstein", a scris publicaţia Contra.

Sentragoal a titrat: "Brazilia, venim !". "Grecia aproape şi-a adjudecat biletele pentru Mondiale. Mitroglou şi-a pus ştampila pe victorie".

Ziarul Sport a titrat: "Grecia în deliRio !". "Ne facem bagajele pentru Rio! MVP-ul meciului, Mitroglou. După acest 3-1, Grecia este cu un pas la turneul final şi aşteaptă returul pentru a pune viza pe
paşapoarte", a menţionat sursa citată.

"Ce România ? Rio Mania!", a scris cotidianul Gazzetta. "Grecia a învins România cu 3-1, ratând chiar şansa unui scor mai mare. Mitroglou, criminal în serie. Golurile lui au pavat calea Greciei spre Brazilia. Înainte de meci, ar fi fost bun şi un 1-0, acest 3-1 e ideal, deşi mai puteam înscrie în faţa unui adversar inferior".

"Împachetăm pentru Rio ! Grecia a fost net superioară României şi putea înscrie cel puţin de patru ori", a comentat şi Nova Sports.

"Ţara Cafelei e din ce în ce mai aproape pentru Grecia. România a egalat prin Stancu, dar n-a reuşit să mai pună mari probleme. Se vede Brazilia!", a notat Sport Day.

"Grecia, favorită absolută la calificare. A fost mult mai bună decât România, care marţi va avea o misiune dificilă. Echipa noastră merită să meargă la Mondiale", a scris şi Metrosport.

"Calificarea e palpabilă ! Grecia a făcut un pas mare şi acum totul este în mâna sa. Au demonstrat că sunt superiori şi poate obţine la Bucureşti un rezultat favorabil", a subliniat ziarul Ta Nea.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu `19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou `14, `66 şi Salpingidis `20. Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri.


Preluare: MediaFax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și