Obiectivul raidurilor este de a preveni ”atacuri informaţionale” la adresa Rusiei, adaugă ministerul rus, îndemnându-i pe cei aflaţi în apropierea respectivelor locaţii să părăsească zona.

„Pentru a suprima atacurile informaționale împotriva Rusiei, facilitățile tehnologice ale SBU și cel de-al 72-lea centru principal al PSO din Kiev vor fi lovite cu arme de înaltă precizie.”

În urmă cu puțin timp, primarul Kievului, Vitali Klitschko, a avertizat marți într-un mesaj video că „inamicul se află la periferia capitalei”, adăugând că armata ucraineană „se pregătește să apere Kievul”.

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) avertizează cu privire la posibila răspândire a unui fals conform căruia conducerea și guvernul ucrainean au predat țara. Acest lucru este menționat într-un mesaj pe canalul Telegram al SBU .

"Fiți gata pentru un alt fals la care ocupanții ruși vor încerca să recurgă. Și anume, că conducerea și guvernul ucrainean ar fi predat țara. Această dezinformare poate fi replicată prin toate canalele posibile și să convingă trupele noastre să se predea!".

Serviciul a subliniat că chiar și în cazul dispariției comunicării și al posibilității de a verifica dacă aceste date sunt fiabile, ”fiți liniștiți: capitularea Ucrainei este imposibilă!

Acest lucru nu se va întâmpla. Nu va fi nicio predare! Doar victorie!”


Preluare: antena3.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și