Actriţa l-a adus la ceremonie şi pe fiul ei în vârstă de trei ani, Louis, căruia i-a făcut la un moment dat semne cu ambele mâini - deşi acestea erau murdate de ciment -, spre amuzamentul spectatorilor.

"Acest gen de premiu este ceva pe care trebuie să îl împarţi cu toţi oamenii cu care ai lucrat. Nimeni nu ajunge aici de unul singur. În anumite industrii, un singur om poate face de unul singur lucruri măreţe. În această industrie, o persoană are nevoie de alte 300 pentru a realiza ceva, chiar mediocru", a spus actriţa americană.

Sandra Bullock a vorbit şi despre cel mai recent film al ei, thrillerul SF "Gravity", în care joacă rolul unei astronaute americane care pluteşte în derivă, în spaţiu, după ce naveta ei spaţială a fost distrusă. Actriţa spune că a fost onorată să joace în acest film regizat de Alfonso Cuaron, realizat în 3D, dar îşi avertizează fanii, spunându-le că ar putea avea parte de surprize: "Nu cred că cineva e pregătit să o vadă pe Sandra Bullock în 3D şi fără machiaj, aşa cum se întâmplă în acest film, dar acea scenă era o parte importantă din intriga filmului. În plus, îl ştiţi cu toţii pe Alfonso Cuaron, e un cineast, şi nu cred că am cuvintele necesare în vocabularul meu pentru a descrie cât de extraordinar este el. A lucrat la acest film vreme de cinci ani. Şi ar continua să lucreze la el şi acum dacă ar mai putea".

Thrillerul SF "Gravity" va avea premiera pe marile ecrane nord-americane pe 4 octombrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și