Despre ce este vorba? Ultimele alegeri au adus in fruntea Comunei Sapanta un nou Primar - Stan Gheorghe. A fost alegerea majoritara a Sapantenilor. Candidatul Stan Gheorghe le-a promis in campanie conditii sporite de viata.

Sapantenii au avut trei dorinte: drumuri, apa si camin cultural. Toate cele trei au fost incepute de primarii anteriori si toate inca nefinalizate.

Dupa opinia mea cea mai acuta problema dintre cele trei este APA POTABILA.

Nu intimplator am scris cu majuscule apa potabila, deoarece prin reteaua de apa din Sapanta nu curge apa potabila. Aceasta apa este buna doar la animale si la stropit gradina, sau mai nou am vazut ca se stopeste ulita, impotriva prafului.

Locuitorii din Sapanta sperau ca prima urgenta pentru noua conducere sa fie APA, cea fara de care nu se poate trai.

DAR ... si e rau ca mai exista si un DAR, dupa cum se vede, conducerea a avut nevoie de impact emotional maxim de la cetateni si asta a obtinut cu succes. In prima actiune s-a apucat si a reabilitat toate ulitele din comuna, realizare cu mare impact la localnici.

Nu este de contestat aceasta lucrare, dupa opinia mea fiind facuta profesional, de catre profesionisti. Se poate spune: Bravo domnule Primar!

Si acum stau si ma intreb, ca om care-mi duc apa de baut si de facut mincare de pe unde pot, ce ar fi fost mai urgent pentru noul Primar, APA sau Drumurile ?

Binenteles ca APA dar, cu apa nu se facea o asa mare actiune pe toata raza comunei. Cred ca rezolvarea apei era ceva normal, omenesc, civic din partea conducerii comunei.

Au trecut ani de zile fara ca APA din Comuna Sapanta sa fie rezolvata.

Pe cind apa potabila la Sapanta, domnule Primar?


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și