Din primele informaţii, tânărul în vârstă de aproximativ 30 de ani a mers în Săpânţa la cules de mere. Momentan, nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs tragedia. La faţa locului se află o echipă de anchetă. Trupul neînsufleţit va fi transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

Iniţial, s-a crezut că a fost vorba despre un tractor, însă ultimele informaţii vechiculează un Jeep. Încă nu se ştie dacă Jeep-ul încărcat cu mere s-a răsturnat peste tânăr sau dacă acesta se afla în autovehicul. Se pare că ploaia şi condiţiile improprii de rulaj au favorizat producerea acestui eveniment nefericit.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, autovehiculul folosit a fost un Nissan Patrol, care tracta o remorcă în care au fost încărcate merele. La un moment dat, Jeep-ul a acroşat un copac din livadă, iar tânărul a rămas secerat, la pământ, fără suflare.

ACTUALIZARE
Bărbatul avea 35 de ani, era de loc din Iapa, şi era căsătorit. În urma tragediei, au rămas orfane două fetiţe în vârstă de cinci ani, respectiv zece luni. A muncit o perioadă de timp în Italia şi îşi dorise să se stabilească acasă.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și