Un bărbat din comuna Sarasău se deplasa cu un moped pe DN 19, pe raza localităţii de domiciliu. În dreptul unui imobil, mopedistul a surprins şi accidentat un sighetean care mergea pe jos, pe partea stângă a carosabilului.

După producerea accidentului, mopedistul a suferit şi el vătămări corporale şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. El a fost identificat ulterior de poliţişti, la domiciliul său.
Ambii participanţi la trafic au fost transportaţi la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că atât mopedistul cât şi pietonul se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că mopedistul nu deţine permis de conducere iar mopedul nu are inspecţie tehnică periodică şi asigurare de răspundere civilă auto valabile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și