Nici bine nu s-a dezmeticit dupa drumul din America, ca Monica a primit o lovitura destul de grea din partea fostului ei sot. Cand toata lumea credea ca intre cei doi, in sfarsit, domneste pacea, iata ca a fost, de fapt, o impresie gresita.

Luna trecuta, Irinel Columbeanu a dat-o in judecata pe Monica Gabor. Motivul? Milionarul a deschis un proces de executare silita pe numele fostei lui sotii pentru neplata pensiei alimintara, pentru fiica lor, stabilita in urma divortului.

Fosta diva de la Izvorani trebuia sa-i plateasca fiicei ei 1000 de lei pe luna, insa acest lucru nu s-a mai intamplat. Astfel, Irinel s-a vazut nevoit sa o cheme la tribunal pe Moni. Din iulie 2011 pana in prezent, vedeta trebuie sa scoata din buzunar suma de 22000 de lei.

Irinel Columbeanu a deschis procesul in aprilie, iar prima infatisare trebuia sa aibe loc in urma cu cateva zile, insa s-a amanat din diverse motive. Cei doi urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor pe 22 mai.

Daca Moni nu-si va plati datoria, organele competente ii vor pune oprire pe conturi pentru recuperarea banilor.

Culmea este ca vedeta habar nu avea de aceasta situatie. Moni a aflat astazi ca fostul sot a dat-o in judecata.

Moni a revenit pe meleagurile noastre noaptea trecuta, dupa o absenta de trei luni. Vedeta a tinut sa mentioneze ca motivul pentru care a revenit in Romania il contituie fiica ei, Irinuca.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și