Conform vasiledale.ro, un autoturism condus de un bărbat a fost urmărit în trafic peste 20 de kilometri. Totul a început la Crăciunești și s-a terminat cu sosirea polițiștilor în Sîrbi (comuna Călinești). Autoturismul a fost distrus cu un bolovan, iar șoferul precum și un alt bărbat care îi sărise în ajutor, au fost bătuți de au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Autorii nu au fost încă identificați.

Ce spune Poliția

La data de 01 ianuarie 2024, la ora 02.17, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că, în localitatea Sîrbi a avut loc un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 01.30, un bărbat de 32 de ani, ar fi avut un conflict cu mai multe persoane în localitatea Crăciunești, după care a plecat cu un autoturism, fiind urmărit de persoane necunoscute care se aflau în alt autoturism.

În localitatea Sîrbi, persoanele necunoscute au distrus cu o piatră portiera autoturismului condus de bărbatul de 32 de ani, apoi l-au agresat fizic pe acesta.

În conflict, în vederea aplanării situației, a intervenit un bărbat de 73 de ani, care a fost și el agresat fizic.

În urma altercației, victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestora.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în eveniment.


Preluare: vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și