“Serviciul Rutier Maramureş poate amenda administratorul drumului naţional 18 B. Avem de gând să o facem, dar vrem să argumentăm şi să probăm fapta prin înregistrarea de imagini cu aparatul video radar pe acel tronson de drum care este, în opinia noastră, aproape impracticabil. Legea cere administratorului drumului să asigure viabilitatea drumului public, ori DN 18B Baia Mare – Târgu Lăpuş nu este tocmai viabil. Se circulă pe el, dar seamănă mai mult cu un drum forestier decât cu un drum naţional, ceea ce nu este normal”, a explicat Dorin Gherman, pentru Axanews.ro.

La Serviciul Rutier Maramureş au existat în ultimele zile mai multe sesizări telefonice, nu scrise, legate de acest drum, “dar ştiu că există o stare de nemulţumire în rândul participanţilor la trafic care circulă frecvent pe acest drum. Sunt unii care fac naveta, inclusiv ceva de genul că se face organizare pentru blocarea drumului pentru organizarea unui miting de protest. Am purtat discuţii cu administratorul drumului şi consider că vor fi luate măsuri în curând, inclusiv în ceea ce priveşte conducerea DRDP Cluj”.

Vă reamintim că directorul CNAIR, Narcis Neaga, a decis revocarea din funcţie a şefului Secţiei de Drumuri Naţionale – Baia Mare, Loghin Mateiaş şi cercetarea disciplinară a acestuia, pentru neglijenţă în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Neaga i-a transmis şi directorului Regionalei de Drumuri Cluj, Radu Băruţă, că va răspunde cu funcţia dacă nu rezolvă problema DN18B în cel mai scurt timp posibil.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și