"Dragă RoseMcGowan. Cu regret sincer îţi dau 24 de ore pentru a retracta şi a-ţi cere scuze pentru minciunile îngrozitoare spuse la adresa mea în declaraţia ta de la 27 august", a postat Asia Argento pe Twitter luni dimineaţă. "Dacă nu vei aborda problema acestei calomnii nu am altă alegere decât să trec la acţiune legală imediat", a adăugat ea.

Pe 27 august, McGowan a rupt prietenia cu Argento, afirmând că un prieten comun pe nume Rain Dove i-a spus că Argento a recunoscut că a avut relaţii sexuale cu Jimmy Bennett, actorul pe atunci minor care a provocat scandalul de agresiune sexuală în centrul căruia se află actriţa italiană. Asia Argento i-ar fi plătit lui Bennett 380.000 de dolari pentru a păstra tăcerea privind incidentul din 2013, o plată care s-a produs după declanşarea scandalului Harvey Weinstein.

"Asia, ai fost prietena mea", a scris Rose McGowan pe 27 august. "Te-am iubit. Ai cheltuit şi ai riscat mult pentru a fi alături de mişcarea #MeToo. Sper cu adevărat să-ţi găseşti calea prin acest proces de reabilitare şi ameliorare personală. Oricine poate fi mai bun, sper că şi tu. Fă ceea ce trebuie. Fii cinstită. Fii corectă. Lasă justiţia să se pronunţe. Fii persoana care ţi-ai fi dorit să fie Harvey", a adăugat McGowan.

Ea a adăugat mai târziu că se simte "trădată" de Argento, din cauza acuzaţiilor lui Bennett.

Pe 5 septembrie, avocaţii lui Argento au declarat că actriţa, şi nu Bennett, a fost victima în incidentul sexual dintre ei şi că ea va înceta să-l mai plătească pe Bennett. Fostul partener răposat al lui Argento, Anthony Bourdain, ar fi fost cel care a pus la cale aceste plăţi.

Două zile mai târziu, Asia Argento a postat pe Twitter: "Este păcat că @rosemcgowan nu este pregătită să accepte când greşeşte. raindovemodel a recunoscut că greşeşte, dar tweet-ul său a fost şters. Declaraţia lui Rose continuă să producă efecte".

Echipa de apărare a lui Bennett a caracterizat afirmaţiile lui Argento "ridicole" şi "interesate şi calomnioase".


Preluare: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și