Medicul a facut pe Facebook o serie de declaratii foarte dure la adresa celor care au protestat in strada: “Sper să ajungeți sa beți cu paiul cate zile mizerabile mai aveți”.

Deja aparut o petiție online privind excluderea femeii din profesia de medic.

Doctorița Sorina Petrușan Dunca de la Spitalul de Recuperare din Borșa, județul Maramureș, aproape și-a ieșit din minți în noaptea protestului de la București, care s-a lăsat cu lupte de stradă. Doctorița a postat pe pagina sa de Facebook mai multe injurii la adresa protestatarilor. Iată reacția surescitată a doctoriței:

„Femeia jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală: Ăștia sunteți voi,cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați. Veorica… da, e proast. Dar tare proștierau și prin alte guverne. M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo. Și în încheiere, vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klau și condamnă ”Vi-o-le-n-țeee-le” asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți” – a scris Sorina Petrușan pe Facebook.

Reamintim că femeia jandarm agresată vineri noaptea la protestul Diasporei a avut câteva contuzii și nu s-a pus niciun moment problema să aibă fractură de coloană cervicală.

”Nu are o ruptură de coloană cervicală, este bine, s-a ridicat din pat. Așteaptă să meargă la serviciu. (…) Este un hematom pe care ea îl are, nu este o fractură de coloană cervicală, nu e la terapie intensivă”, a fost clarificarea dată de către ministrul Sănătății, Sorina Pintea, asupra situației medicale a femeii din Jandarmerie.

Doctorița isterizată de evenimentele de vineri noaptea este angajata Spitalului de recuperare din Borșa, în cadrul Laboratorului recuperare, medicină fizică şi balneologie.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și