Un nou membru cooptat în partid, Hodor Vasile, se pare că a făcut toate jocurile împreună cu Petrovan Sorin pentru a pune mâna pe partid. Astfel, Hodor Vasile și-a asigurat funcția de candidat de primar la Sighet.

Inițial, USR Sighet a gândit o strategie electorală foarte bună, care a băgat în sperieți pe restul candidaților. USR urma să se prezinte în alegeri doar cu lista de consilieri, iar pentru funcția de primar urma să îl susțină pe candidatul independent Sorin Rednic, actualul secretar al municipiului.

Se pare că jocurile politicianiste au reușit să înfrângă acest plan, Hodor Vasile urmând a fi candidatul propriu al partidului pentru funcția de primar. Hodor Vasile apare în poza oficială a candidaților pentru Consiliul local Sighet, acesta fiind candidat al PNL pentru această funcție în anul 2016.

USR este un partid care își face reclamă că nu acceptă traseismul politic. Se pare că la Sighet, acest aspect nu contează: un fost PSD-ist șeful USR Sighet și un fost PNL-ist candidat pentru funcția de primar.

Nemulțumirile în USR Sighet sunt foarte mari, organizația locală fiind în fierbere. Mai mulți membri nu sunt de acord cu schimbarea președintelui organizației locale și amenință că vor părăsi partidul în bloc.

USR se prezintă ca fiind un partid diferit față de restul partidelor, dar se pare că practicile pe care le aplică sunt cele folosite de toate partidele politice, vechi și de demult. Vorba lui Caragiale, legat de cum să faci altfel politică: „să nu se schimbe nimica, ori să nu se revizuiască”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și