Această unitate medicală deservește nu doar Sighetul, ci întregul Maramureș Istoric și, în ciuda investițiilor masive și a preocupării constante a administrației locale și a conducerii spitalului, unitatea medical are nevoie de modernizare, în primul rând din cauza faptului că vorbim de clădiri care au peste un secol de existență.

Ministrul Alexandru Rafila a vizitat secțiile spitalului, a avut discuții foarte aplicate cu conducerea spitalului și personalul medical, a ascultat problemele cu care se confruntă și a promis că va sprijini proiectele de investiții atât de necesare, două dintre ele, finanțate prin PNRR vor viza reabilitarea secțiilor de chirurgie și primiri urgențe. De asemenea, domnul ministru ne-a asigurat că spitalul sighetean va fi sprijinit financiar și din fondurile Ministerului Sănătății, fiind foarte deschis și receptiv la problemele care i-au fost prezentate.

Sunt convins că, cu sprijinul domniei sale, sighetenii și maramureșenii vor putea beneficia de un sistem de sănătate mai modern, mai performant, mai dedicat nevoilor oamenilor și de aceea îi mulțumim pentru tot sprijinul și implicarea.

Vizita Ministrului Sănătății continuă astăzi, la spitalele din Vișeu de Sus și Borșa!

Ținem cu România!

Sorin Vlașin,
Senator PSD de Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și