După întâlnirea cu autoritățile locale din Țara Codrului, ieri, a avut loc o întâlnire cu autoritățile locale din Maramureșul Istoric, la care au participat directorul general al Transgaz, Ioan Sterian, președintelui ANRE, Dumitru Chiriță și noi, cei trei parlamentari PSD din Maramureș.

În cadrul acestei întâlniri de lucru a fost anunțată oficial finalizarea gazoductului din Maramureșul Istoric, un proiect de peste 30 de milioane de euro, la care colegii deputați Gheorghe Șimon, fost ministru al Economiei și Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș, au avut o contribuție decisivă.

Următoarele etape ale proiectului presupun organizarea licitațiilor și construirea rețelelor de distribuție în fiecare localitate și apoi concesionarea acestor rețele care vor duce gazul prin racord la casele oamenilor. Însă, acest vis al maramureșenilor devine încet dar sigur realitate, iar impactul în dezvoltarea economică a zonei va fi evident!

Iată că, prin muncă, implicare și responsabilitate, proiectele ambițioase devin realitate, pentru că nouă, echipei PSD, ne pasă cu adevărat de Maramureș și de maramureșeni!

Ținem cu Maramureșul, Ținem cu România!

Sorin Vlașin,
Senator PSD de Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și