„Directorul general al CNADNR trebuie demis de urgență ca urmare a bâlbâielii cu care a gestionat primul lui eveniment național de anvergură. Este inadmisibil că PDL-ul, prin vectorii săi de comunicare, să critice modul în care s-a intervenit pe drumurile naționale din zonă montană în aceste zile cu ninsoare.

Am ajuns să ne critice tocmai cei care, ani la rând, au fost prinși pe nepregătite de iarnă, indiferent de când venea aceasta. Avertizările meteo au existat și de aceea trebuiau luate măsuri urgente, nu să se dea vina pe licitațiile pe care nu au fost în stare să le gestioneze până la această oră. CNADNR-ul are echipamentele necesare pentru intervenție, iar acestea puteau fi mobilizate în zonele montane în care s-au anuntatat căderi de ninsoare. Incompetența este explicația și nicidecum licitațiile care sunt în curs de desfășurare.

Mi-e rușine să asist la bâlbâiala CNADNR și la critica PDL-istilor, care, timp de 8 ani de zile, anual au fost prinși pe nepregătite de venirea zapezii”, a declarat senatorul Sorin Bota.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și