Politistii spun ca barbatul si-a planuit atacul. Maurizio Ciceri (49 ani), fostul iubit al Angelicai Timis, a asteptat-o ascuns, iar cand a parcat masina, a atacat-o cu un cutit, lovind-o de mai multe ori in spate. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 14.30, in Guardamiglio, in provincia Lodi, la cativa kilometri de Piacenza. Suspectul a fost imobilizat de cativa trecatori care au vazut scena si care au si chemat politia. El a fost arestat imediat.

Ziaristii italieni scriu ca Angelica Timis si Maurizio Ciceri au trait intr-o casa din zona Via Roma in Guardamiglio. Povestea lor de iubire s-a terminat dupa un an. Femeia a fost ajutata de serviciile sociale ale Primariei ca sa scape de italianul care devenise violent. Acelasi ziar sustine ca administratia publica le-ar fi asigurat un nou acoperis deasupra capului, unde borseanca s-a mutat impreuna cu fiul ei in varsta de 13 ani.

Angelica Timis si-a parcat autoturismul Fiat 500 in fata unei case de pe strada Via Paolo Sesto, unde in fiecare vineri facea curatenie. A coborat din masina si atunci i-a aparut in fata fostul iubit, Maurizio Ciceri. A incercat sa fuga si a inceput sa strige dupa ajutor. Suspectul a a ajuns-o din urma si a lovit-o cu cutitul in spate. La scena a asistat un adolescent care trecea prin zona. A auzit strigatele femeii si i-a sarit in ajutor. Un alt om care trecea prin zona a sarit si el si asa au reusit sa il imobilizeze pe agresor si sa anunte politia. In scurt timp, borseanca a fost preluata de un echipaj al ambulantei, insa ranile suferite au fost prea grave, iar medicii nu au mai putut-o salva.

Suspectul Maurizio Ciceri nu are antecedente penale. Fosta lui sotie si fiicele lui locuiesc in Valnure, Pontedellolio. Este cercetat acum pentru omor si este posibil sa fie acuzat si de premeditarea crimei.

Din informatiile de pana acum, borseanca Angelica Timis are doua surori si un frate, care muncesc tot in Italia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și