Azi dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F Sighetu Marmaţiei au declanşat o acţiune, în poliţiei de frontieră au observat un autoturism, marca Mercedes, cu numere de înmatriculare specifice Spaniei, care se deplasa spre linia de frontieră, mai exact spre malul râului Tisa, la ieşirea din localitatea Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii de frontieră l-au monitorizat şi l-au observat, în apropierea râului Tisa, cum a încărcat în maşină mai multe colete voluminoase, după care a demarat în trombă spre localitatea Sighet.

Între timp a fost anunţată şi echipa de intervenţie care s-a deplasat pe direcţia indicată, reuşind să oprească, în trafic, maşina în cauză. În continuare, s-a luat măsura conducerii autoturismului cât şi a şoferului la sediul sectorului în vederea efectuării unui control specific.

Astfel, au fost descoperite pe bancheta din spate şi în portbagajul autoturismului 6 colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, mai exact 3.000 pachete ţigări, în valoare de aproximativ 27.000 de lei.

Drept urmare, conducătorul auto, Atilla C., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş, este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.

Totodată, autoturismul în valoare de 9.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării. În continuare se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și