În fapt, în data de 10 august a.c, a fost solicitată intervenția unui echipaj de poliție pentru a pune capăt unui scandal domestic, petrecut în municipiul Sighetu Marmației: un bărbat, pe fondul consumului de alcool își agresa nevasta (N.V.). În momentul în care echipajul de poliție a intervenit pentru a opri agresiunea, L.V. (soțul agresor) l-a înjunghiat pe polițistul T.L. în zona subabdominală cu un cuțit.

Potrivit unor surse agresorul a fost încătușat și dus la sediul Poliției pentru cercetări, iar agentul înjunghiat a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Diagnosticul pus de medici a fost de agresiune și plăgi multiple lateral-abdominal pe părțile dreapta și stânga. Din fericire, lama cuțitului nu a atins organe vitale, iar polițistul a fost externat în aceeași zi cu tratament de specialitate.

În foto: agresorul împreună cu soția acestuia - sursa foto: Facebook.

ACTUALIZARE - Comunicat al IPJ Maramureș:

IPJ Maramureș confirmă incidentul și a emis următorul comunicat către Sighet 247:

În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, aflat în ancheta proprie a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Pe numele persoanei bănuite de comiterea faptei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, a propus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, iar Judecătoria Sighetu Marmației a emis mandat de arestare preventivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și