Al doilea eveniment, intitulat „Pedalăm pentru Sighet”, cuprinde o cursă ciclistică ce se adresează oricărui doritor de pedalare și este o cursă la liber, fără traseu prestabilit. Participanții sunt așteptați în 5 locuri din Sighetu Marmației, pe care le vor putea vizita, iar finishul va fi la poarta de intrare în Parcul Grădina Morii.

Fiecare participant va avea de îndeplinit o probă la fiecare checkpoint. La fiecare probă îndeplinită se primește o ștampilă pentru dovada reușitei probei. Pentru a termina cursa cu succes, trebuie îndeplinite minim 4 din cele 5 probe și să se prezinte la finish în timpul alocat. Vârsta minimă pentru participare este de 14 ani. La eveniment pot participa și minori sub 14 ani, cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de cel puțin un adult.

Evenimentul este programat pentru ziua de mâine, 5 iunie a.c., între orele 10:00 - 13:00. Fiecare participant poate începe cursa de oriunde din oraș, însă trebuie să treacă pe la Chekpoint-uri, fără o ordine impusă. Locațiile acestora sunt: Parcul Central, Palatul Cultural, Muzeul Memorial, Parcul dendrologic și în fața statuii generalului Mociulschi, situată lângă sediul Poliției de frontieră. După ce trec de cel puțin 4 checkpoint-uri, concurenții încheie cursa la intrare în Parcul „Grădina Morii”, unde vor avea o surpriză plăcută din partea organizatorilor.

Pedalăm, alergăm și avem un stil de viață sănătos!

SIGHET - DUBLU EVENIMENT SPORTIV în WEEKEND: „Maratonul alergării” și „Pedalăm pentru Sighet”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și