Militarii au intervenit cu nu mai puţin de şase autospeciale, majoritatea aparţinând Detaşamentului Sighetu Marmaţiei, dar şi una privată si una venită din Bogdan Vodă. Conform informaţiilor, la acel moment în incinta fabricii se aflau aproximativ 150 persoane. Se pare că un întreg sector al unităţii a fost mistuit de flăcări. Prejudiciul estimat este de câteva sute de mii de euro.

Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş au arătat că flăcările au distrus acoperişul fabricii însă, norocul a fost că nu au existat victime. Incendiul a izbucnit la ora 22:06, când dispeceratul I.S.U. Maramureş a fost anunţat de urgenţă despre cele întâmplate. Imediat, la faţa locului s-au deplasat militarii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sighet cu 3 autospeciale.

De asemenea, la locul incendiului s-a intervenit şi cu o autospecială, venită în sprijin de la Garda de Intervenţie Bogdan Vodă, echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului Sighet şi o autospecială a serviciul privat din cadrul societăţii. Sosiţi la locul intervenţiei, militarii au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la acoperiş, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi. Până la sosirea la faţa locului a grupei operative a inspectoratului, condusă de lt.col. Ioan Ioniţă Sîrb, primul adjunct al inspectorului şef, militarii au fost coordonaţi de către lt.col. Ovidiu Moldovan, comandantul Detaşamentului Sighet.

Din fericire, nu au existat victime în urma incendiului. În această dimineaţă, o comisie formată din cadre I.S.U, I.P.J şi reprezentanţi ai societăţii se deplasează la faţa locului pentru stabilirea cauzei incendiului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și