Programul începe la ora 14:00 cu un spectacol muzical coregrafic oferit de talentații elevi ai Școlii de Artă „Gheorghe Chivu”, sub îndrumarea profesorilor Desideriu Serator, Gabor Kovi, Mihai Lumei și Gheorghe Ștețca. Veți fi încântați de eleganța și pasiunea lor pentru artă într-un spectacol care va încânta toate simțurile.

La ora 15:00, sărbătoarea continuă cu un spectacol folcloric de excepție, susținut tot de elevii talentați ai Școlii de Artă „Gheorghe Chivu”. Sub îndrumarea îndrăgostiților profesori Viorel Bledea, Ioan Dunca, Marius Iusco și Florin Filimon, veți fi transportați în lumea magică a tradițiilor și a ritmurilor autentice românești.

Alături de aceste spectacole captivante, vor fi prezenți și membrii talentați ai Grupului folcloric Mara, precum Maria Pașca, Denisa Bledea, care vor îmbogăți atmosfera cu dansuri și cântece pline de energie și bucurie.

Haideți să celebrăm această zi specială la spectacolul „Mărțișoare muzicale”, unde frumusețea artei este îmbinată cu cea a tradițiilor!


Preluare: emaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și