În cadrul postării în cauză, se poate observa cum autospeciala de poliție este parcată pe trotuar, fapt interzis de lege. În spatele autospecialei se poate observa un bolid de lux, tip SUV, parcat de asemenea pe trotuar, blocându-l complet. Este autoturismul proprietate personală al agentei de poliție în discuție în articolul de față.

În urma apariției postării pe Facebook, dar și la solicitarea noastră, Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș ne-a trimis un comunicat prin care se arată că s-a dispus efectuarea unei anchete de către conducerea instituției în ideea aplicării tuturor măsurilor legale ce se impun.

Agenta de poliție în cauză este cea care m-a acționat pe mine în judecată, în calitate de jurnalist, pentru câteva articole publicate în trecut de către subsemnatul. Procesul este pe rolul instanței de fond, Judecătoria Sighetu Marmației. Poate dacă minunata agentă de poliție ar învăța să parcheze regulamentar sau să aibă bunul simț de a nu folosi autospeciala de poliție în scopuri personale, în loc să umble pe la judecăți, ar fi mult mai câștigată atât dânsa cât și întreaga societate.

Redăm mai jos comunicatul IPJ Maramureș, nu de alta, dar să nu avem vorbe în plus la proces:

„În urma sesizării dumneavoastră și în baza postării apărute în mediul on-line, Compartimentul Relații Publice din cadru I.P.J. Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate în postare în vederea luării măsurilor legale care se impun”, comunică purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș redacției noastre.

Suntem curioși ce măsuri va lua IPJ Maramureș în acest caz și sperăm să ni le comunice și nouă, pentru a le face cunoscute publicului larg.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și