În urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat rănit în vârstă de 29 de ani, care a fost transportat de urgență la spital. În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul amândurora.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani din municipiu, dinspre Sighetu Marmației înspre Tisa, a efectuat manevra de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 29 de ani din Sighetu Marmației. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 29 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, comunică IPJ Maramureș într-un comunicat de presă solicitat de către Sighet 247.

Potrivit surselor noastre din cadrul Poliției Sighetu Marmației, șoferul vinovat de producerea accidentului ar fi K., un bărbat aflat în pușcărie în trecut pentru tentativă de omor și cunoscut contrabandist cu țigări din zonă. Acesta părea drogat la sosirea echipajelor de poliție, dar doar testele de sânge vor confirma sau infirma acest aspect

Potrivit surselor noastre din cadrul Poliției de frontieră Sighetu Marmației, șoferul autoutilitarei ar avea calitatea de agent în cadrul Poliției de frontieră (L.B.). Aceleași surse mai susțin că agentul nu era în timpul serviciului și că ar conduce acea autoutilitară basculabilă pentru a-și rotunji veniturile.

În zona cartierului Cămara din Sighet, deși s-au montat limitatoare fizice de viteză (relantoare), se circulă în continuare cu viteze foarte mari, iar numărul accidentelor este unul foarte mare. Cu toate acestea, echipajele de Poliție cu radar sunt ca și inexistente în zonă.

ACTUALIZARE

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 25 septembrie, la ora 11.05, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați să intervină la un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani din municipiu, dinspre Sighetu Marmației înspre Tisa, a efectuat manevra de depășire, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat de 29 de ani din Sighetu Marmației.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 29 de ani, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE: SIGHET - Un autoturism s-a izbit frontal de o autoutilitară, un bărbat fiind rănit și transportat la spital. Șoferul autoutilitarei ar fi polițist de frontieră

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și