Drept urmare, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare în vederea opririi pentru control a mașinii, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea.

S-a pornit în urmărirea autoturismului în cauză, iar după câțiva kilometri, pe o stradă din Sighetu Marmației, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea carosabilului. După impact acesta a ieșit din mașină și a fugit de la fața locului, printre casele din zonă.

În continuare, s-au luat măsuri de supraveghere și monitorizare a zonei în vederea depistării conducătorului auto. Din primele verificări, s-a constatat că mașina este plină cu țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care a fost dusă la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor, s-a constatat că este vorba de 14.000 pachete cu țigări, în valoare de 163.800 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și