Surpriza neplăcută a fost constatată de către posesorii autoturismelor azi dimineață, când le-au găsit cu cauciucurile tăiate. Aceștia au sunat la Poliție pentru a reclama cele petrecute.

În dimineața zilei de 10 august a.c., la fața locului au sosit mai multe echipaje de Poliție, printre care și cel de Criminalistică, care a demarat o anchetă.

Surse din cadrul Poliției Sighetu Marmației au declarat pentru Sighet 247 că ar fi vorba de mai multe autoturisme vandalizate în cartierul Cuza Vodă și de 23 de autoturisme în cartierul Independenței, zona „Flora”.

Dacă autorii vor fi identificați, rămâne de văzut.

Sighet 247 a solicitat un punct de vedere oficial către IPJ Maramureș legat de aspectele sesizate în acest articol.

ACTUALIZARE - Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 10 august, la ora 07.10, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, despre faptul că în noaptea de 09/10 august 2023, persoane necunoscute au distrus pneurile mai multor autoturisme parcate pe bulevardul Independentei din municipiu.

La fața locului, polițiștii au identificat șase autoturisme care prezentau fiecare câte două pneuri distruse prin înțepare.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în vederea identificării autorilor faptei și recuperarea prejudiciului cauzat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și