Acest lucru se intampla datorita unei sponsorizari, pentru un efectiv de 350 de cainii si pisici, ce vine din partea a 3 organizatii din mai multe parti ale lumii: Romanian Animal Rescue din U.S, People4Pets din Germania si Dinas Ark din Suedia,toate colaborand pentru un proiect comun: stoparea abandonului si inmultirii cainilor fara stapan si cu stapan.

Sterilizarile se vor face in perioada 16-20 Septembrie 2013,in caldirea Serviciului pentru Gestionarea Cainilor Fara Stapan Sighet,pe strada N.Titulescu.(la stanga inaite de intrarea pe Podul Istoric de peste Iza)

Speram ca cu aceasta ocazie, care e de altfel bine venita in orasul nostru, cat mai multi stapanii de cainii si iubitori de catei, care au in grija patrupede, sa-i aduca pentru a-i steriliza si deparazita GRATUIT.

Pentru cei care nu dispun de un mijloc de transport,vom pune la dispozitie transport gratuit.Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va programati la numarul:0756703937 pentru a se putea desfasura campania corect si pentru a reusim sa atingem numarul de 350 cainii si pisici sterilizate.

Avantajele sterilizării câinilor:

-scade agresivitatea cainilor din aceea perioada a imperechierii, nu se mai formeaza haite, cainele nu fuge din curte, nu rupe lantul, in fata portii nu stau la rand numerosi cainii

-creste confortul si linistea proprietarului; disparea problema: ‘CE FAC CU ATATIA PUI???’; dispar puii abandonatii pe strazi si asta urmarim in mod deosebit

- femelele sterilizate si masculii castrati raman cu temperamentul lor si la fel de activi si scad probleme de sanatate legate de aparatul reproducator

Cu cat mai multi oameniii ai orasului responsabili cu atat mai putin canii nedoriti in curtii si pe strazi!

Trebuie sa se profite de aceasta oportunitate, de aceea rugam cetatenii Sighetului sa sprijine si sa se implice in campanie.
Sunt pasi spre normalitate. Nu putem opri numarul cainilor nedoriti daca nu mergem direct la sursa adica: INMULTIREA necontrolata!

Pentru linistea tuturor, oamenii si animale, veniti cu cainii si pisicile la STERILZARE!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și