În data de 20.11.2013, în jurul orei 15:00, numitul Mircea Adrian M, s-a deplasat la magazinul ,,Kaufland”, cu intenţia de a sustrage unele bunuri pe care ulterior să le valorifice pentru a obţine bani. Astfel, după ce a intrat în magazine, se deplasează la raionul cu băuturi alcoolice, luând de pe rafturi 2 sticle cu wisky, la un litru fiecare, pe care le ascunde sub îmbrăcăminte.

Ajungând la casele de marcat, făptuitorul trece de acestea fără să prezinte bunurile ascunse sub haine, atrăgând atenţia agenţilor de pază. La ieşirea din magazin este oprit de aceştia, fiind condus în camera de interpelare până la sosirea jandarmilor.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii faptei furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, cu trimiterea dosarului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

În data de 20.11.2013, în jurul orei 18:00, numita Otilia Viola B. s-a deplasat la magazinul „Carrefour”, din localitatea Sighetu Marmaţiei, cu intenţia de a face unele cumpărături. Astfel, după ce a intrat în magazin, aşează în coşul de cumpărături unele produse cu o valoare nesemnificativă, în schimb, luând de pe rafturi şi ascunzând în poşeta personală diferite bunuri.

Ajungând la casele de marcat, aceasta achită bunurile din coşul de cumpărături, fără să achite bunurile ascunse în poşetă. La ieşirea din magazin este oprită de personalul de pază al magazinului care o conduce în camera de interpelare până la sosirea jandarmilor. Femeii i s-au întocmit actele de constatare, fiind înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și