Liceul Tehnologic Marmaţia și Liceul Pedagogic “Taras Sevcenko” au fost dotate cu aparatură de ultimă generaţie, în cadrul proiectului depus de municipiul Sighetu Marmației în parteneriat cu Ivano Frankivsk, Ucraina și Seini și finanțat de Uniunea Europeană, “STEM Educație în Școlile Vocaționale și Profesionale”.

Valoarea totală a proiectului - 332.979,80 euro, la nivelul Municipiului Sighetu Marmației revenindu-i suma de 91.217,00 euro.

Pentru Liceul Tehnologic Marmaţia au fost achiziționate 11 laptop-uri, echipamente de robotică, imprimantă 3D, tablă interactivă, robot ocolitor de obstacole, tester, diode, tranzistori, condensatori, o serie de truse didactice pentru tehnica curentului continuu, seturi de măsurare electrice, diverse module pentru studiul sistemelor digitale și analogice.

Liceul Pedagogic “Taras Sevcenko” a fost dotat, în cadrul acestui proiect, cu un echipament multifuncțional, 22 laptop-uri cu licență, două proiectoare digitale, imprimantă, smart-board, două aparate foto moderne, truse didactice pentru diferite laboratoare, un banc optic pentru experimente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și