Începând de joi 16 septembrie ora 19:00 până duminică 19 septembrie ora 24:00, va fi închis traficul rutier în zona centrală a municipiului. Cele două artere de drum vor avea următoarea destinație:

Artera 1 - De la sensul giratoriu pompieri strada Traian, str. Piața Libertății, str. 22 Decembrie până la intersecția cu str. Iuliu Maniu.

Pe această arteră se păstrează o bandă de circulație liberă pentru situații de urgență pe toată perioada festivalului (SMURD, Ambulanță, Poliție, Pompieri). Se închide calea de acces spre str. Piața Libertății de pe str. Plevnei, la intersecția acestor străzi.

Artera 2 - str. Ioan Mihalyi de Apșa după intersecția cu str. M. Eminescu, spre centru, str. Bogdan Vodă până la sensul giratoriu din zona Deta;amentului de Pompieri.

Str. Andrei Mureșanu rămâne închisă traficului rutier, cu excepția serviciilor de ordine publică și a transporturilor pacienți la Clinica de dializă – pentru aceasta accesul se va face de pe str. G. Doja.

Comercianții care participă la Festival vor parca autoturismele pentru marfă pe străzile: Bradului, Basarabiei, Plevnei. Exclus în zona centrală.

Aprovizionarea de orice fel se va face până la ora 10:00 dimineața sau pe timpul nopții după orele 24:00.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și