În fapt, la data de 26 ianuarie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 69 de ani din municipiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu la o societate comercială din municipiu, a surprins două persoane necunoscute, care au forțat ușa de acces de la vestiarul societății, și au încercat să deschidă un fișet metalic în care se aflau depozitate diferite sume de bani. Cu toate că bărbatul a încercat imobilizarea persoanelor, acestea au reușit să se sustragă și să părăsească locul faptei.

În urma probatoriului administrat s-a impus schimbarea încadrării juridice din infracțiunea de tentativă la furt calificat în tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Polițiștii specializați în investigații criminale din Sighetu Marmației au efectuat cercetări, iar în baza informațiilor obținute a fost idenificată o persoană bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 38 de ani din Sighetu Marmației. Față de acesta s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanțelor de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, polițiștii efectuează în continuare cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și