Din ”traista cu bunătăți” ne vom putea “înfrupta” cu toții! Sighetenii sunt invitați să ia parte la o minunată incursiune în gospodăria autentică, rodul pământului conservat în prag de toamnă în toate formele cunoscute de către oamenii gospodari! Fructe și legume, produse lactate și din carne, zacuscă, murături diverse, dulcețuri, siropuri, gemuri de fructe și legume, produse apicole, miere de albină, sucuri din fructe și legume procesate natural, prăjituri și pâine de casă, colaci și cozonaci, lavandă și produse de ingrijire cu lavandă, flori și aranjamente florale, etc.

Alături de toți acești gospodari, au să fie meșterii populari maramureșeni și artizanii locali!

Organizatorii au pregătit și o surpriză!

Producătorii Maramureșeni își doresc ca în viitor aceste târguri să fie cât mai des organizate, astfel ei vor ajunge cu produsele lor în casele sighetenilor, produse procesate natural realizate în propriile gospodării. Așadar, duminică 4 Octombrie, ora 12, vă așteptăm să umpleți cămara din “traista cu bunătăți” !
O zi de târg autentică!

Datorită faptului că suntem în plină pandemie trebuie să ne protejăm atât pe dumneavoastră cât și pe noi, târgul se desfășoară cu toate măsurile de prevenție și protecție împotriva infectari cu virusul SARS-CoV-2.

Vă rugăm să purtati masca de protecție la intrarea în târg! Ne protejăm împreună!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și