Blonda a povestit că nu va da înapoi orice ar fi. Deşi manelistul insistă că nu a avut nicio intenţie să o violeze pe Pamela, Simona susţine că are dovezi pe care le va duce poliţiei pentru a demonstra că a fost în real pericol.

"Nu am nimic de declarat, am făcut plângere la Poliţie. Nu o să o retrag sub nicio formă. Las poliţia să îşi facă datoria. Mă doare undeva de lume. Am dovezi, poliţia nu vine la mişto, el a recunoscut că a spart uşa, fiecare să îşi asume ce a făcut. M-a agresat, a spart uşa la cameră. Să îşi ceară scuze public şi să recunoască. Nu i-am dat motive să facă asta", a declarat Simona pentru reporterii emisiunii "La Măruţă".

Cei doi se aflau la o pensiune în Sighişoara, unde filmau pentru o emisiune. Liviu Guţă a băut cu alţi prieteni şi, când Simona a ţipat să nu mai facă zgomor, el a dărâmat uşa camerei blondei şi a încercat să o facă să tacă. De aici, variantele diferă. Liviu spune că s-a dus să se culce şi dimineaţa cei doi s-au împăcat, dar Simona insistă că a vrut să o violeze.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și