Acum 3 zile Vineri, l-am dus pe bebe de urgenta la spital ca am vazut ca avea tuse, secretii nazale si respiratie un pic mai grea. La consultatie dmn Doctor care era de garda ne-a spus ca are inceput de Pneumonie si ca trebuie sa-l internam. Am acceptat cu greu ideea, avand in vedere ce insemna sa te internez intr-un spital de stat. Dar acum la noi in zona, in Petrosani nu avem nimic privat, l-am internat. Au trecut 3 zile, nu l-a mai consultat nimeni, nu interesa pe nimeni de soarta lui, nu venea nimeni in vizita decat chemat.

Doamnele asistente nici macar nu se oboseau sa vina sa-i extraga secretia nazala la bebe, pentru ca ii era foame, trebuia sa pape si nu putea respira. Am mers noi cam de cateva ori. Cand au vazut ca tot mergem au inceput sa urle zicand "Ii aspir acum secretia nazala, dar sa nu-l mai aduci toata noaptea", " La ora asta il aduci?", "Nu-l mai aspiram, ca-i iritam mucoasa". Ele erau ofensate ca vezi Doamne, noi le deranjam pe ele, avand in vedere ca ele noaptea dormeau iar cand mergeam cu bebe le trazeam din somn si incepeau sa urle.

Astazi din cauza ca am facut scandal impreuna cu Nicoleta Luciu, si cand a aflat cine e Camelia au inceput sa sara. In 2 min a si venit o dmn Dr. in vizita. Sti ce ne-a spus dupa consultatie? Ca bebe este sanatos si ca toate siptomele acestea sunt normale primavara cand dimineata e frig, la pranz cald si seara iar se raceste. Asta dupa ce a stat in spital 3 zile, l-au indopat cu Antibiotice avand in vedere ca sunt daunatoare pentru ei, le distruge sitemul imunitar. Antibioticele incep sa se dau doar atunci cand s-au incercat toate metodele si bebe este in stare grava, atunci se administreaza. Ne-au indemnat cu mare placere sa-i facem bebelusului baita in acest jeg de vana, care este plina de microbi si nespalata de 5 ani si astazi am mai aflat ca toata sectia este plina de PURICI!!!

Este normal ce se intampla? Toate aceste lucruri nu vor ramane asa, voi incepe un MARE SCANDAL, UN MARE SCANDAL! Toata lumea va afla si voi da si numele tuturor celor de sus mentionati. Nu ma mir ca mor o gramada de oameni nevinovati.(scris de Ionut Tanase)

Echipa www.Sighet247.ro este alaturi de el! Voi ce parere aveti?

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și