Criminalul a mai fost arestat pentru viol, fiind eliberat condiționat din închisoare în luna aprilie. De asemenea, acesta a mai avut înainte alte două condamnări pentru furt și trecerea frauduloasă a graniței.

Procurorul Marius Iacob din cadrul Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a PICCJ a declarat că suspectul ar fi luat-o pe femeie la ocazie, după care a dus-o într-un loc necunoscut, unde a ucis-o și apoi a tranșat-o cu un obiect necunoscut încă polițiștilor. Trupul ar fi fost transportat cu mașina fratelui lui Florin Mânzăraru, în autovehicul găsindu-se "urme brun-roșcate, ce urmează a fi examinate", a explicat și chestorul Viorel Vasile, șeful secției criminale din IGPR.

Există de asemenea suspiciuni că acesta ar fi violat-o înainte de a o ucide, dar încă nu există un raport medico legal care să confirme acest lucru.

Bărbatul reținut urmează a fi dus la București, în timp ce procurorii continuă cercetările pentru găsirea celorlalte părți din trup. Joi dimineața aceștia au efectuat o percheziție amplă la domiciliul lui Florin Mânzăraru, în speranța că vor găsi mai multe dovezi. În timpul audierilor, acesta nu a recunoscut că ar fi făptașul crimei.

Criminaliștii de la IGPR susțin că au ajuns la bărbatul din Topoloveni, cu ajutorul unor imagini de pe camerele de înregistrare, care au surprins momentul în care femeia a urcat în mașina acestuia.


Preluare: ziuanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și