"O muncitoare care avea două baxuri de hârtie igienică. Am văzut că a ridicat cuva aia, a băgat o dată unghia în baxul ăla, unghia numai. Şi apoi a aruncat acolo în malaxor. A băgat baxul cu totul", a povestit un muncitor al unei firme de construcţii care executa lucrări de reparaţii la fabrica de mezeluri din Alba, citat de România TV.

Bărbatul a adăugat că în aceeaşi fabrică, porcii vii erau transportaţi la un loc cu animale moarte. "I-au încărcat în TIR, în TIR-ul în care i-a încărcat şi pe cei vii. Mă gândesc că acolo îi duceau, eu n-am mai văzut până acum aşa ceva ..cu hârtie igienică şi cu ... ", a mai povestit muncitorul.

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Alba, Horia Timiş, în acest caz a fost demarată o anchetă.

"În urma celor apărute în presă, noi ne-am autosesizat, am început să adunăm date preliminare, am început o anchetă, încercăm să identificăm locul, producătorul. Informaţiile de la ora actuală sunt că nu este de pe teritoriul judeţului Alba, dar e o anchetă în curs de derulare. În cel mai scurt timp, vom prezenta opiniei publice o situaţie. Nu este de joacă cu aşa ceva.

Ancheta se va extinde sigur, în caz că informaţia se confirmă", a declarat directorul DSP Timiş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și