Iniţial, şoferiţa a scăpat cu un control judiciar, însă procurorii au făcut contestaţie şi au cerut arestarea. Decizia de marţi este definitivă.

Filmul accidentului din Andronache

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe 27 februarie. Femeia a intrat fără să frâneze într-un grup de nouă copii şi tineri care erau pe trotuar şi, din nefericire, două fete, de 7 şi 21 de ani, nu au mai avut nicio şansă. Echipa Observator a obţinut imagini care surprind momentul impactului devastator şi momentele de haos de după accident.

Şoferiţa le-a declarat poliţiştilor că nu conduce foarte des şi nu era obişnuită cu maşina. Plecase cu soţul de la soacra ei, care stă pe strada unde a produs accidentul şi s-ar fi urcat la volan pentru că soţul ei consumase alcool. Cunoştea foarte bine zona. Cu toate astea, spune ea, în intersecţie, ar fi încurcat pedala de frânare cu acceleraţia.

Administrația Străzilor București a montat, pe 5 martie, șapte limitatoare de viteză pe strada Mențiunii din cartierul Andronache, a anunțat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și