Doamna din imagini (vezi stânga FOTO sus) a citit pe internet că refugiații nu au unde să doarmă și a recurs la acest gest în semn de solidaritate umană față de situația refugiaților din Ucraina.

Reprezentanții Primăriei Sighet i-au explicat doamnei în cauză că în Sighet deocamdată sunt suficiente locuri de cazare și că cei mai mulți refugiați solicită cazare pe termen scurt și transport către țările din Vestul Europei, unde au rude și prieteni la care să stea până se calmează lucrurile în Ucraina. Totodată doamna mărinimoasă a primit o cazare gratuită pentru noaptea dintre 28.02/01.03 a.c. din partea voluntarilor de la Asociația „Suntem Vocea Lor”, urmând ca în după amiaza zilei de 1 martie să plece înapoi către casă cu trenul spre Deva.

Totodată, doamna în cauză a fost notată de către voluntarii Asociației pe un table în așteptare, urmând ca dacă afluxul de refugiați să crească foarte mult iar locurile de cazare din zonă să fie insuficiente să i se trimită la casa dânsei o mămică cu copii pentru a fi cazați.

Nu putem decât să o felicităm sincer pe doamna în cauză pentru gestul de solidaritate umană de care a dat dovadă, gest ce nu poate fi exprimat în cuvinte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și